Kako zaustaviti starenje i podmladiti cijeli organizam. Eliksir mladosti za žene.

Postoje različite metode podmlađivanja za žene, a za koji nisu neophodni skupi hirurški zahvati, kako prenosi portal uspesnazena.com

goop-620x296

Podmlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura. Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate. Sigurno ste primjetili da postoje jedistvene žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe,a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima.

Jedna od takvih mladolikih ljepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti. Ona tvrdi da se nakon njegovog korišćenja, poboljšan vid od -3 do -1, koža je postala glatka i elastična na cijelom telu, a kosa gušća. I što je najnevjerovatnija stvar – kosa, koja je počela da sijedi, prestala je sijedeti.

Recept podmlađivanja organizma:

– 100 ml lanenog ulja
– 2 srednja limuna
– 1 velika glavica bijelog luka
– 0,5 kg meda

Ulje lana je takođe najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanasa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i zučne putevi. Čista jetra je naš glavni generator mladosti.

Vitamin C iz limuna savršen antioksidant, jača imunitet i krvne sudove. Bijeli luk čisti krvne sudove, a med donosi ishranu svim tim sudovima – mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju cijeo organizam.

Sigurna sam da će ovaj eliksir mladosti uz redovnu njegu kože lica (Zogan masažu, Prirodni botoks, masku za zatezanje lica od lanenog sjemena i kremu protiv bora) dati nevjerovatne rezultate.

Budite mladi i lijepi!

Izvor: uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *