ISPRAVKA:OBAVEZNO GA ZAPIŠITE: Najjači recept za liječenje kompletnog organizma…

U tekstu koji je objavio  portalzdravogzivota., datuma 25.04.2023. godine, iznete su netačne tvrdnje da navodni lek izvesnog profesora Hrista Mermeskog “leči rak brže od hemoterapije”. Za te tvrdnje ne postoje dokazi, kao ni zvanični dokazi o njemu kao naučniku.

Napomena: Sporni delovi teksta su uklonjeni ili izmenjeni, a naslov je promenjen, shodno analizi koju je objavio portal “Raskrinkavanje.ba”.

Ispravka teksta:

Tvrdnje da izvesni naučnik, profesor Hristo Mermerski, ima recept koji mnogi predstavljaju kao revolucionaran lek, uz pomoć kojeg su hiljade ljudi izlečeni od raka, nisu tačne.

“To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je navodno u svojim predavanjima dotični Mermerski i izneo netačne tvrdnje.

Navedeno je i da je “tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege, kao i da poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar”, za šta takođe ne postoje dokazi.

Recept za smesu je uklonjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *