Kako u potpunosti izliječiti dijareju i salmonelozu za 5 sati. Čir na želucu, disbakteriozu crijeva i kolitis za 7 dana! Prvi u svijetu patentirani prirodni lijek ruskog travara od kora nara.

Lijek kojim je iscjeljivao još sam Hipokrat, kako prenosi portal uspesnazena.com

1. Dizenterija, dijareja (i ostali stomačni virusi), upala slijepog crijeva nestaju za 5 sati.
2. Salmoneloza – za 5 sati.
3. Čir na želucu – za 7 dana.
4. Disbakterioza creva – za 7 dana.

nar-prirodni-lijek

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Nevjerovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crijevnih poremećaja. Prava hitna pomoć bez lijekova! U decembru 1999. g. u ruskom listu „Ruski vesnik“ (v 50-51 (444-445) objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suvih kora nara za 5 sati. Patentiranju lijeka (1996. g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije „in vitro“. Slijedi članak iz gorepomenutih novina preveden sa ruskog jezika.

Čudodejstvujući recept ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog.:

„Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svijetu, koji efikasno inhibira svi patogene bakterije u cijelom gastrointestinalnom traktu čovjeka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme odvara suvih kora nara i njegovu primjenu.

Priprema odvara od suvih kora nara:

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primjena – za svaku bolest je drugačija.

Za izliječenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) odvar konzumirati na sljedeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše) odvara. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti.

Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlječenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza crijeva, konzumirati odvar suvih kora nara na sljedeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Zapamtite: U procesu liječenja – odvar se ne cijedi. Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol. Odnos kore nara i ključale vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspiješno nastanjuju zdrave, i čovjeku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat pre 2500 godina. Uspješno je primjenjivao odvar za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je liječio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane“

G.I. Gluboki. (Clanak iz lista „Ruski Vesnik“ („Русский Весник“ )).

Veoma je važno pridržavati se razmere sastojaka: Odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *