OČISTITE ŽUĆ I IZBACITE KAMENJE KROZ CRIJEVA

Kod kineza je poznat jedan narodni lek koji je pomogao mnogima da izbace kamen iz žuči na lakši i manje opasan način.

Kamenje u žuči je ozbiljan zdravstveni problem koji može da dovede do nastanka raka. Istraživanja su pokazala da su ljudi koji dobiju rak uglavnom imali kamen u žuči pre toga.

Jedan od simptoma kamenja u žuči jeste osećaj jake sitosti nakon obroka. Imate osećaj kao da ne možete da svarite hranu. Ukoliko stvari postanu ozbiljnije, javlja se i bol u jetri.

Ako mislite da imate kamen u žuči, najbolje bi bilo da primenite ovu drevnu kinesku metodu. Smatra se da je ova kineska metoda takođe dobra i za jačanje jetre pošto su jetra i žučna kesa usko povezane.

Kako da izbacite kamen iz žuči kroz stolicu:

Prvih pet dana unosite četiri čaše soka od jabuke svakog dana ili pojedite bar 4-5 jabuka. Sok od jabuke omekšava kamen iz žuči. Tokom tih 5 dana možete normalno jesti.

Šestog dana nemojte večerati. Tog dana u 18h uzmite kašičicu epsom soli (magnezijum sulfata) sa čašom tople vode. U 20h uradite isto to. Magnezijum sulfat otvara žučnu kesu.

U 22 h popijte 5-6 supenih kašika maslinovog ulja ili susamovog ulja sa isto otliko sveže isceđenog soka od limuna. Dobro pomešajte i popijte. Ulje će podmazati kamenje i olakšati njihov prolazak.

Sledećeg jutra, u vašoj stolici bi trebalo da se nađe zeleno kamenje. Ono obično pluta.

Čak i ako nemate simptome kamenja u žuči, ne bi bilo loše da probate ovu prirodnu terapiju jer čišćenje žučne kese ne može da škodi.

Izvor: Webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *