Očistite tijelo od TOKSINA i napunite ga energijom: Samo jedan gutljaj svako jutro

Kombinacijom ovih sastojaka oko vas će se napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

 

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, ali važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju.

 

Osim toga, organizam se kombinacijom ova dva sastojka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra barem mesec dana.

Ovaj zdravi “koktel” napravićete tako da pomešate kašičicu maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutru. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i probavni sistem pa ćete koristi imati i želite li smršaviti. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izlečiti.

Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

 

Izvor: kucnilekar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *