SAMO JEDNA ČAŠICA ČINI ČUDA: Ovaj sok izbacuje sluz iz dječjih pluća i diže imunitet, a potpuno je prirodan (RECEPT)

Ovaj pripravak je izuzetno djelotvoran kod suzbijanja dječjeg kašlja i vraćanje imuniteta. Ovaj recept je namijenjen za djecu koja danima kašlju i iz pluća im se čuje blago “škripanje”. Naime, jedna čašica ovog soka će pomoći da se oslobode sluzi i da povrate imunitet.

Sastojci: -1 šalica oljuštene zobi -1 šalica šećera -1 šalica vode

Priprema: Zob operite pa opranu stavite u jedan lončić zajedno sa šalicom vode i šalicom šećera (zapremina šalice – 200 ml). Pustite neka smjesa prokuha i vrije par minuta. Najbolje je kuhati uvečer i ostaviti da smjesa odstoji do ujutro. Ujutro procijedite od zobi i i spremite ljekovitu tekućinu u staklenku. Držite u hladnjaku. Od ove jedne smjese (1 šalica zobi + 1 vode + 1 šećera) imat ćete soka dovoljno za 4 do 5 dana.

 

Primjena: Svako jutro na prazan želudac dajte djetetu po jednu “rakijsku” čašicu ovog soka (oko 30 ml) i tako punih 40 dana. Zatim napravite pauzu od 15 dana, pa opet dajete sok svako jutro narednih 40 dana. Dijete će izbaciti sluz iz organizma i povratit će izgubljeni imunitet.

 

Bitno je da ne preskačete dane, da dijete svako jutro popije ovaj sok i da se držite termina od 40 dana primjene, pa odmor od 15 dana pa opet 40 dana ispijanja soka. Kada jednom prođete ovu kuru s djetetom, više nećete imati potrebe za njom jer dijete neće biti toliko sklono prehladama i virusima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *