Žena svima OTKRILA recept: Za 1 dan bol u KOLJENIMA i ZGLOBOVIMA je nestao

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente.Bolna kolena i zglobovi su problem koji utiče na mnoge ljude širom sveta.Iako se uglavnom javlja u starijoj dobi, zbog starenja ligamenata i zglobova, to se takođe može pripisati lošem držanju ili nošenju neprikladne obuće duže vreme.

 

 

Srećom, tu je efektan prirodni lek koji vam može pomoći da izlečiti bol, bez obzira na uzrok.Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente, a podelila ga je jedna zadovoljna čitateljka.

 

Sastojci:

– 1 šoljica vode
– šoljica ovsenih pahuljica
– šoljica 100% soka od pomorandže
– 2 šoljice kockica ananasa
– kašičica cimeta
– pola šoljice drobljenih badema
– malo meda

 

 

Priprema:

Stavite ovsene pahuljice u šerpu sa vodom i pustite da se kuvaju nekoliko minuta. Zatim pustite da se ohladi pre dodavanja u blender.

 

Dodajte ananas, badem, cimet, sok od narandže, kao i malo meda po ukusu. Izmešajte dobro, dodajući malo vode dok ne dobijete željenu gustinu.

 

Uzimajte smesu svakodnevno i bolovi će nestati, a vaše zglobovi, tetive i ligamenti će postati jači. Znatno olakšanje osetićete već sutradan.

 

Izvor: narodnamedicina.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *