Doktori preporučuju da se popije čaša SLANE VODE NA PRAZAN ŽELUDAC – A EVO ZAŠTO

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I znanstveni testovi su također uvidjeli prednosti te tehnike.

Liječenje vodom daje rezultate za “stare” i ozbiljne bolesti kao i za “nova” moderna oboljenja – priznato je kao 100%-tno efikasno za liječenje slijedećih bolesti: glavobolja, bolova u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaji srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda liječenja:

1. Čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640 ml) čaša vode.

2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.

3. Nakon 45 minuta možete mormalno jesti i piti.

4. Nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata.

5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu, a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. Ova metoda izliječit će bolesne, a zdravi će uživati još veće zdravlje.

Koliko je dana potrebno da se izliiječe slijedeće bolesti:

1. visoki krvni tlak – 30 dana
2. gastritis – 10 dana
3. dijabetes – 30 dana
4. zatvor – 10 dana
5. rak – 180 dana
6. TB – 90 dana
7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvom tjednu, a od drugog tjedna nadalje, dnevno.

Ovo liječenje nema popratnih efekata, osim što ćete češće mokriti.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostanite aktivni. Ima smisla.

Kinezi i Japanci piju vruć čaj tijekom jela… ne hladnu vodu. Možda je vrijeme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tijekom jela.

 

Ovaj članak je koristan za one koji piju hladnu vodu. Lijepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali – usporit će probavu.

Kada takve tvorevine reagiraju s kiselinom, slome se i crijeva ih apsorbiraju brže nego krutu hranu. To će izbrazdati crijeva (oštetiti crijevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu juhu ili toplu vodu nakon jela.

Izvor: astral.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *