Recept: Narodni lijek za čišćenje crijeva

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija. Isprobajte efikasan prirodni lek za ove probleme.

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Heljda-600x353

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašnaKefir je „eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno poseduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti crijeva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept ljekovite smese kefira i heljdinog brašna je sljedeći:

Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.

Ukoliko planirate da doručkujete, ujutro, pola sata prije jela, još jednom promješajte i pojedite ga. Po želji zasladite sa malo meda. Najbolje je ovu smesu uzimati umjesto doručka, tako da naredna tri sata ne jedete ništa.

Kurs čišćenja treba da traje 14 dana.

Izvor: dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *