Doktor Todor Jovanović: Gledajte u sunce 10 sekundi i svaka bolest biće napadnuta!

Doktor Todor Jovanović je ceo svoj naučni rad posvetio imunologiji, virusologiji, ishrani i zdravlju. Njegov rad rezultirao je pronalaskom preparata koji kao dodatak ishrani zdravih i obolelih osoba obnavlja energiju i jača ukupan sistem ljudskog organizma.

todor-jovanovic

Potvrdu vrijednosti ovog lijeka dali su instituti u Evropi i Americi.

Koja je korist od UV zračenja?

Sve što je zračenje, sve što je sunčeva energija, sve što je svjetlost, sve to nosi biofotone, kvantne čestice koje su nešto između materije i energije. Bez njih nema života. Pri umjerenom izlaganju UV zracima, stiče se vitamin D, snižava krvni pritisak, poboljšava rad srca, povećava imunitet, ubijaju virusi i bakterije, oporavljaju se koštana struktura i polni hormoni.

Da li vakcine ubijaju viruse?

One nisu antivirusne. Bolje je pustiti organizam da se sam izbori protiv virusa, jer vakcina jedno popravlja, a drugo kvari, pa time izbacuje iz ravnoteže imunološki sistem. Naravno, farmaceuti nam žele dug, ali bolestan život. Milijarde se ulažu u lijekove, a vrlo malo u prevenciju. Zato je dragocenija moć svjetlosti.

Kako se liječi suncem?

Gledanje u sunce je solarna joga. To se čini samo kad je sunce crveno, pri izlasku i pri zalasku. I to najviše desetak sekundi. I svaka bolest biće napadnuta. Zato sam protiv nošenja tamnih naočara. To može da smeta, ali korist je velika.

Da li je svaka bolest izlječiva?

Apsolutno, ali se to, naravno, ne događa uvijek. Posebno kad je bolest u posljednjoj fazi. U tom slučaju značajna je i svjest oboljelog. Pozitivan životni stav je izvor života i postojanja. Svako pravo izlječenje dolazi od nas samih, kao i od načina života i hrane.

Kako bi trebalo da se hranimo?

Zdrava hrana je ona koja prija, koja ne pravi kiselinu. U borbi sa kiselinom dovoljno je uzeti samo nekoliko kokica ili pojesti zelenu maslinku i progutati košticu. Meso u mesarama je uglavnom loše, puno hormona i antibiotika, kojima je prošao rok, konzerve su pune olova. Trebalo bi jesti danju, jer naš metabolizam radi u skladu s prirodom.

Ko traži eliksir mladosti?

Francuski genetičari tvrde da su na najboljem putu da produže život ljudima. Ali, po filozofiji besmrtnosti pitanje je šta bi značilo zaista živjeti vječno. To nije ni moguće zato što se organizmi moraju mijenjati da bi se prilagodili promjenama i rasporedu rada i sna.

Koliko spavate?

Najviše četiri sata. Dugo spavanje ničemu ne služi. Kad sam studirao, spavao sam dnevno nekoliko puta po desetak minuta. Spavanje je, uglavnom, gubljenje vremena. Nikola Tesla, moj uzor u svemu, nije spavao više od jednog sata, a živeo je 87 godina.

Šta vas čini srećnim?

Kad nekoga izliječim i činjenica da mi nikad nije dosadno. Trudim se da u svim poslovima i odnosima imam i susret s onim što nisam ni čuo ni vidjeo.

Od čega zavise seksualne potrebe?

Od mozga, prije svega. On tu ima značajnu ulogu. Kad se on uključi, sve je kvalitetnije. A to je veoma važno. Jer seks, sem što je fiziološki i biološki predivan, na određeni način i oplemenjuje.

Šta prvo primjećujete na ženi?

Prije svega ženstvenost. To može da bude i odlučujuće, jer u određenim situacijama prikriva neke nedostatke. Na drugom mjestu je ono što kod žene može da podigne muškarca. To su, najčešće, oči, posebno ako su pune obećanja.

U kom smjeru ide svijet?

Tehnologija čini svoje. Hoće li se ljudi emocionalno i seksualno otuđiti zavisi od čovjeka do čovjeka. Ugroženi smo. To je sigurno. U tom slučaju tehnološki nepismeni su u nekim slučajevima u prednosti.

Ko su vaši uzori?

Prije svih, Nikola Tesla bez koga svijet ovakav ne bi postojao. I Milutin Milanković, geofizičar, inženjer, klimatolog, astronom, osnivač Katedre za nebesku mehaniku, Mileva Marić, veliki naučnik, žena Alberta Anštajna, bez koje on ne bi bio ono za šta sad slovi.

Koje su emocije najmoćnije?

Prije svih ljubav. Ona je glavna tema svih umjetnosti. To je energija koja pokreće sve ljudske odnose. Poslije ljubavi najsnažnija emocija je smrt. One su suprotne jedna drugoj, ali se vrlo često prožimaju.

Kako procjenjujete vrednosti ljudi?

Meni su u svakom druženju važni postupci i riječi. Ali, iz iskustva znam da su postupci mnogo bolji pokazatelji nečijeg karaktera, jer riječi često mogu da budu lažne. Važna je i bioenergija. U Americi ne može da se potpiše nijedan veliki ugovor bez procjene bioenergetičara.

Kako čuvate zdravlje?

Veoma je važna temperatura prostorije u kojoj se boravi. U mojoj spavaćoj sobi je konstantno oko 18 stepeni, a u radnoj oko 25. To su optimalne vrednosti i ljeti i zimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *