LIJEK KOJI JE IZLIJEČIO MNOGE LJUDE: Narodni lijek protiv hemoroida! (RECEPT)

Loš način života bez kretanja, nepravilna ishrana uz nasljeđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačani pritisak na vene u rektumu, pri čemu dolazi do skupljanja krvi i bolnih oticanja. Ovu pojavu nazivamo hemoroidima.

krompir

Unutrašnji osjećaj pritiska, svrab, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida.

Kod čestih problema potrebno je potražiti adekvatnu pomoć, a preventivno kada se problem povuče, pomaže promjena stila života, naročito ishrane.

Vrste hemoroida

Spoljašnji hemoroidi – smješteni su uz ivice anusa i pokriveni su osetljivom kožom. Kada se razvije ugrušak, stvara se otok na izlazu iz analnog kanala, a na dohvat su prisutni kao tvrda i bolna izbočina. Krvare kada puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti stručnu pomoć.

Unutrašnji hemoroidi razvijaju se u unutrašnosti anusa, a ova vrsta se prepoznaje kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Postaju nezgodni ukoliko se uklješte i ne mogu da se vrate u analni kanal, što izaziva jak bol i krvarenje.

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih dijelova, što ponekad nije moguće. Ali srećom, postoji rješenje. Ovaj lijek namenjen je svima onima koji su pokušali sa raznim čajevima,kremama i tabletama, ali ništa od navedenog nije davalo rezultat.

Recept:

Sve što vam treba jeste sirovi, oguljen krompir i zamrzivač! Krompir mora da bude što bolji, ne smije da bude zelen ili proklijao.

Priprema:

Oguliti, sirovi krompir isijeći na tanke štapiće i ostaviti u zamrzivač. Krompir prvo isjeckajte na krugove, pa od jednog kruga napravite štapić, odnosno otkinite komad sa desne i lijeve strane, a ono što ostane u sredini mora da izgleda kao štapić.

Zaleđene štapiće stavljati u anus prvih 4 dana na samo 30 sekundi. Sljedeća 3-4 dana svaki put ostavljati da štapić djeluje još po pola minuta duže. Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izliječen veliki broj ljudi.

Izvor: pozivitno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *