Mješavina koja čisti i najgore srčane blokade: Pomaže baš svima! (RECEPT)

Mješavina limuna sa bijelim lukom – vjerovatno mislite o korišćenju ovih super zdravih namirnica za davanje arome ribi ili da napravite domaći dresing za salatu. Pa, nećemo pričati o tome.

metode-srce

Ove dvije namirnice su vjerovatno jedne od najzdravijih namirnica na svijetu. Limun i bijeli luk su puni zdravih hranljivih sastojaka i pružaju mnogo zdravstvenih prednosti ljudskom tijelu. Dakle, jedan od načina na koji ova moćna i zdrava kombinacija može biti od pomoći je povećanjem zdravlja vaših arterija.

Kada je nivo LDL-a ili lošeg holesterola previše visok, on se može nakupiti na zidovima vaših arterija. Ovo će smanjiti protok krvi i može vas staviti u rizik od srčanog udara ili šloga.

Postoje neki lijekovi koji vam mogu pomoći sa ovim stanjem, ali zašto ne biste koristili prirodna rješenja umjesto toga. Ona su korisnija i bez ikakvih nuspojava. Na primjer, konzumiranje više bijelog luka i limuna vam može koristiti i pomoći vam da smanjite loš holesterol.

Mešavina limuna sa bijelim lukom: savršena za čišćenje srčanih blokada

Metoda #1

Sastojci:

Zatim stavite šerpu na šporet i ostavite da proključa. Kada počne da ključa, smanjite na umjerenu vatru i kuvajte 5 minuta. Kada je gotovo, procijedite smjesu i sipajte u drugu posudu. Sada, kada je sva tečnost u posudi, ostavite je da se ohladi.

Kada se smjesa ohladi, koristite cjediljku i lijevak da je sipate u staklene boce. Možda će biti potrebno neko vrijeme da mješavina prođe kroz cjediljku.

Dobićete otprilike oko 3 do 4 litra ovog lijeka. Potrebno je da flaše čuvate u frižideru.

Zapamtite: nemojte koristiti plastične boce. Plastične boce sa toplom ili vrućom tečnošću u njima mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme. Plastične čestice iz boce ulaze u tečnost. Savjetujemo vam da koristite samo staklene flaše.

Kako se koristi:

Prvo, treba da pijete 1 šolju ovog lijeka, svaki dan 3 nedelje. Zatim treba da napravite nedelju dana pauze. Poslije 1 nedelje pauze, treba da pijete 1 šolju svaki dan još 3 nedelje.

Napomena: Ovaj metod je izuzetno moćan, tako da preporučujemo da ga radite samo jednom godišnje, ili kad god želite, ako mislite da je prošlo dovoljno vremena između tretmana.

Možete da zagrijete tečnost ako želite, ili čak i da dodate malo vode ili leda za osvježavajuće ljetnje piće. Ne brinite za miris bijelog luka, jer ga limun neutrališe. I najbolja stvar u vezi ovog lijeka je da ga je veoma jednostavno i lako napraviti i neće vas koštati previše novca.

Definitivno treba da probate neke od ovih domaćih lijekova za čišćenje srčanih blokada. Nećete zažaliti. Hvala na čitanju i ne zaboravite da ga podijelite sa svojim prijateljima i porodicom.

Izvor: webtribune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *