Recept ruskog doktora Savinskog za liječenje svih vrsta cisti

Recept ruskog ljekara Savinskog, koji je otkrio odličnu primjenu aloe vere, koristi se za liječenje svih vrsta cisti.

recept-ruskog-doktora

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su:

– 0,5 l 90%-tnog alkohola (medicinski alkohol)
– 0,5 l domaćeg, visokokvalitetnog meda sa saćem
– 0,75 l crnog vina koje sadrži visoku količinu tanina (čisto crno vino)
– 0,5 kg cikorije (kafa od cikorije)
– 300 g svežih listova aloa vere (bez bodlji, a biljku ne treba zalivati sedmicu dana prije nego se uzmu listovi za ovaj recept)
– 1 kašika propolisa
– staklena posuda od 3 do 5 l

Priprema:

Kupite 2 do 3 godine star kaktus aloa vere i posljednjih sedam dana nemojte ga zalivati. Očistite listove od bodlji i sameljite u mašini za mlevenje mesa. Nakon toga, samleti med sa saćem, dodati i ostatak sastojaka i sve dobro izmešati.

Kada je smjesa spremna, uliti je u staklenu posudu i čuvati na tamnom i hladnom mjestu dvije sedmice (nikako u frižideru). Nakon što prođu dvije sedmice, procijediti smjesu kroz gazu i pretresti u tamne boce ili manje staklenke.

Način upotrebe:

Prvih 5 dana, uzima se 1 mala kašika tri puta dnevno, 2 sata prije jela (sat vremena nakon što uzmete smjesu ne bi smjeli ništa konzumirati barem sat vremena). Nakon prvih 5 dana, uzima se tri puta dnevno jedna velika kašika pripravka, sat vremena prije obroka.

Ovaj recept pomaže kod većine vrsta cista, naročito kod ciste dojke, ali se može koristiti i kod astme, bronhitisa, tuberkuloze, reumatizma, za čišćenje krvnih žila, malignih bolesti pa i raka.

Napomena:

Vrijeme trajanja liječenja ovom smjesom ne smije prelaziti 2 mjeseca tokom jedne godine. Takođe, eliksir ne treba koristiti tokom trudnoće, hemoterapije, radioterapije ili stanja u kojima je zabranjena konzumacija alkohola.

Izvor: stazamazdravlja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *