Topljenje cisti na jajnicima i bubrezima pomoću soka

Mnogim ljudima je taj napitak pomogao da ojačaju imunitet nakon tretamana najtežih oboljenja.

sok od psenice
U čemu je tajna čudesnog soka?

Ljekoviti zeleni sok od klica i listova spelte ne sadrži nikakve hemijske dodatke, konzervanse, boje i zaslađivače. “Tajna ovog napitka leži u ljekovitim supstancama iz spelte, na prvom mestu hlorofilu koji obogaćuje krv kiseonikom i sprečava razmnožavanje kanceroznih ćelija.” Zahvaljujući tome što je izdvojio ove materije i otkrio njihovo djelovanje na tumore, dr Oto Varburg, dobio je Nobelovu nagradu 1931 godine.

Čudesni sok od spelte sadrži preko 300 enzima, među njima i one rijetke, koji u organizmu čovjeka postoje nakon rođenja, ali poslije izvjesnog vremena, pod uticajem stresa, nezdrave ishrane i toksina iz okruženja, samo mali broj njih ostaje u jetri.
Međutim, konzumiranjem ovog napitka, ove materije ponovo se stvaraju i jačaju organizam. Spelta je bogata i vitaminom B17 koji razara ćelije raka. Valja naglasiti da napitak postiže pravi efekat samo ako se pije svjež ili zamrznut.

Najbolje ga je poslije cijeđenja odmah zamrznuti i svako jutro na prazan želudac uzimati po jednu ili više kockica leda razmućenih u čaši vode. Vrednost ovog napitka gubi se u roku od sat vremena nakon što se istopi. Ukoliko koristite zeleni sok, za manje od mjesec dana čovjek će se mnogo bolje osjećati, od čega god da je bolestan.

OTKRIĆE DOKTORKE VIGMOR

Čuveni sok od spelte prva je napravila engleska doktorka En Vigmor koja se pre više od pola veka izlečila od raka debelog creva, upravo zahvaljujući ovom napitku. Živela je preko 90 godina i napisala je brojne knjige o zdravom životu, borbi protiv raka presnom ishranom i naravno o ovoj čudesnoj žitarici. Nemet Maćaš naglašava da zeleni sok može da napravi svako i da tu nema neke posebne tajne – sva magija je u prirodi.

TOPLJENJE CISTI NA JAJNICIMA I BUBREZIMA POMOĆU SOKA

Uzeti mladih zelenih listova ,samljeti i iscijediti sok.Sok stavljati u kocke za led i zamrznuti .Potrebno je da imate 72 kocke,koje biste potrošili svaki dan po jednu. Ujutro jednu kocku staviti u čašu s vodom,kada se istopi popiti.
U žitu ima mnogo vitamina , aminokiselina,minerala…

Sok je dobar i za druge organe. Žito treba čekati da poraste otprilike visine do 15 cm.

Izvor: blogspot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *