DOMAĆI RECEPT ZA ISPUCALE PETE OD 3 SASTOJKA: Primjenjujte ovaj tretman jednom dnevno i suha koža će nestati u tren oka

NAPRAVITE SEBI HRANJIVU KREMU KOJA ĆE OBNOVITI SUHU KOŽU! POVJERIT ĆEMO VAM RECEPT ZA IZRADU DOMAĆE KREME ZA ISPUCALE PETE I NJEGU STOPALA. NE MORATE KUPOVATI SKUPE KREME, JEDNOSTAVNO JE MOŽETE PRIPREMITI KOD KUĆE.

Koža na stopalima često je suha, a pete ispucale. To vam se može učiniti bez obzira na vrstu obuće koju nosite ili godišnje doba.

Ako želite obnoviti svoju kožu, morate je redovito njegovati, što znači svaku večer, a ne samo kad se sjetite!

Za bolji učinak nakon nanošenja hranjive kreme ili maslaca obujte čarape i ostavite ih preko noći. Tako će njegujući sastojci imati bolji učinak, a krema neće ostavljati mrlje na posteljini.

Potrebna su vam samo 3 sastojka. Kokosovo ulje i Shea maslac, poznat po svojim regenerativnim svojstvima. Kokosovo ulje je zdravo za korištenje u prehrani, kao i za njegu kože. Bogat je vitaminom E, a shea maslac sadrži vitamine A i E, vlaži kožu i sprječava prerano starenje. Koža ih brzo upija. Osim njih, krema sadrži ulje čajevca, koji se bori protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija i ugodno miriše.


Sastojci:

– 150 g kokosovog ulja
– 100 g shea maslaca
– 10 kapi eteričnog ulja čajevca

Priprema:

Kokosovo ulje otopite na laganoj vatri, dodajte shea maslac i smanjite temperaturu. Sve dobro izmiješajte, maknite s vatre i ostavite da se ohladi. Zatim dodajte ulje čajevca, promiješajte i ulijte u staklenu posudu s poklopcem. Čuvati na hladnom mjestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *