NOVI HIT ZA MRŠAVLJENJE – POMEŠAJTE 2 SASTOJKA, NEKA PRENOĆI I POJEDITE UJUTRU: Recept za skidanje kilograma i detoks!

Recept od heljde za mršavljenje – evo kako da napravite jednostavnu kašu koja se jede na prazan stomak i pomaže da skinete kilograme!

Sta doručkujete? Ovo je najvažniji obrok u danu, ali, nažalost, mnogi nemaju vremena da pripreme kvalitetan dorucak, pa se opredeljuju za brzu hranu, proizvode iz pekare, ili, što je najlošije, preskaču ovaj obrok.

Donosimo vam sjajan trik za mrsavljenje koji se lako sprema, a učiniće da vaš doručak bude zdrav, pomogne u mršavljenju, stekmnete zdravu naviku i može pročistiti organizam i organe od toksina.

Reč je o recepu sa heljdom, jednom od superzdravih namirnica koja je bogata proteinima, odličan je izvor mangana, manezijuma i bakra, sadrži i gvožđe, fosfor, cink i selen, kao i vitamine B kompleksa. Heljda pomaže u mršavljenju, jer pozitivno utiče na probavu i regulise nivo secera u krvi i poboljšava imunitet.

Za ovaj recept trebaće vam nekoliko minuta, spremite ga uveče, ostavite u frižideru da prenoći i ujutru ćete imati odliačn doručak za zdravlje, detok i skidanje kilograma.

Sastojci:

  • 2 kašike sirove heljde
  • 200g kefira ili jogurta (ove dve namirnice bogate su probioticima)

Operite heljdu u vodi, pa je procedite. Dodajte u opranu heljdu 200g kefira ili jogurta (po vašem izboru). Promešajte i ostavite da prenoći u frižideru.

Jedite ovu kašu nekoliko nedelja ujutru na prazan stomak i ubrzo ćete videti kako deluje. U kašu možete dodati i voće po izboru – banamne, jagode ili bobice.

Pogledajte u video prilogu ispod kako da napravite slatku kašu od heljde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *